Raunsborg Fodcreme Feet and Heel 100 ml

Ikke på lager

125 DKK
Produktbeskrivelse

Ekstra nærende og fugtgivende creme til fødder og hæle. Blødgør hård hud, modvirker revner og efterlader dine fødder bløde og friske. Kombinationen af ekstrakter fra lind og vegetabilsk squalane tilfører fugt, beskytter og virker sammen med agurkeekstrakter, sheasmør og olivenolie blødgørende. Hydrolyseret hvedeprotein medvirker til at opretholde hudens fugtbalance. Brug cremen på rene og tørre fødder og gerne efter bad eller inden du går i seng. Så har cremen ro til at trænge ind, mens du sover. Ved meget tør hud, anvend cremen under en bomuldsstrømpe indtil cremen er trængt ind i huden. Prøv Raunsborg Fodcreme Feet and Heel 100 ml.

Raunsborg Fodcreme Feet and Heel 100 ml
Canola Oil - Vegetabilsk Olie - Hydrolyseret hvede protein - Ekstrakt af Salvie - Agurk ekstrakt - Lind ekstrakt - Shea Smør - Vegetabilsk Squalane - Oliven olie

NORDENS URTER - HEMMELIGHEDEN GEMMER SIG I DEN NORDISKE NATUR
I tusinde af generationer har kvinder og mænd fundet viden i naturen om de mange virksomme egenskaber der ligger gemt i planter, urter og blomster. Egenskaber og viden som de brugte i deres hverdag når sår skulle heles, når smerter skulle lindres, mavepine kureres og udseendet plejes.

Der blev skrevet bøger om planter og urters mange egenskaber. Medicin og kosmetik blev udviklet på baggrund af denne viden. I takt med udviklingen indenfor kemi og biologi, er mange af de gamle huskeråd gået i glemmebogen. Men de er omgivet af mystik og fascinerer os stadig. Denne viden er vakt til live med Raunsborg® Nordic.