Raunsborg Shampoo 200 ml

Ikke på lager

129 DKK
Produktbeskrivelse

Raunsborg Shampoo 200 ml

Har du stiftet bekendtskab med de milde og virksomme produkter fra Raunsborg? Produkterne indeholder nøje udvalgte og virksomme ingredienser fra den skønne nordiske natur. Raunsborg har arbejdet rigtig hårdt på at udvikle netop disse 2 produkter. Målet var at udvilke en shampoo og balsam med samme med gode egenskaber som vores populære håndcreme. Derfor er vi glade for at kunne præsentere Raunsborg Shampoo og Balsam.

NORDENS URTER - HEMMELIGHEDEN GEMMER SIG I DEN NORDISKE NATUR
I tusinde af generationer har kvinder og mænd fundet viden i naturen om de mange virksomme egenskaber der ligger gemt i planter, urter og blomster. Egenskaber og viden som de brugte i deres hverdag når sår skulle heles, når smerter skulle lindres, mavepine kureres og udseendet plejes.

Der blev skrevet bøger om planter og urters mange egenskaber. Medicin og kosmetik blev udviklet på baggrund af denne viden. I takt med udviklingen indenfor kemi og biologi, er mange af de gamle huskeråd gået i glemmebogen. Men de er omgivet af mystik og fascinerer os stadig. Denne viden er vakt til live med Raunsborg® Nordic