Schmidt's Jasmine Tea Sensitiv Hud Deodorant stick 92 g

Afsendes inden for 1-4 dage

149 DKK
Produktbeskrivelse
Schmidt’s Jasmin Tea - Deodoranten er til sensitiv hud og har en elegant og sofistikeret duft med noter af grøn tea. Award-vindende formel - er naturligt og effektiv, den neutraliserer lugt og fugtighed. 

En luksuriøs oplevelse - Formuleret til følsom hud - Glat og cremet i tekstur - Hurtig absorberende - Plante pulver beskytter mod fugtighed 
 
Schmidt´s deodoranter har følgende certificeringer:
PeTA / PeTA-APPROVED VEGAN - The Humane Society - Non Toxin Revolution - Essential Oil University - Clean The World. 

Schmidt´s naturals anvender kun genanvendelig miljøvenlig plastik, derfor kan selve sticken nu og da godt sidde lidt fast på langsiderne. Dette løses let ved at klemme deodoranten lidt sammen på smalsiderne, så deodoranten på langsiderne frigøres, hvorefter man let kan skrue deodoranten op.

Deodoranten er hård, derfor er det vigtigt at holde deodoranten mod din varme hud under armene kortvarigt til overfladen af deodoranten er blødgjort. Påfør deodoranten med rolige bevægelser oppefra og nedefter, løft og gentag bevægelsen.

Advarsel:
Kun til udvortes brug. Anvend ikke deodoranten på hud med rifter,sår og eksem/hud irritationer. Stop brugen af deodoranten, hvis den fremkalder irritationer på huden.