Schmidt's Rose Vanilla Deodorant stick 92 g

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

129 DKK
Produktbeskrivelse

Schmidt's Rose Vanilla Deodorant stick 92 g

Antioxidant og antiseptiske egenskaber gør det til en fornøjelse at påføre den. Award-vindende formel er naturligt og effektiv, den neutraliserer lugt og fugtighed. Hurtig-absorberende. Fedter og klister ikke.
Plante pulver beskytter mod fugtighed uden brug af aluminium. Med rose og vanilla.

Award-vindende formel - er naturligt og effektiv, den neutraliserer lugt og fugtighed.

En luksuriøs oplevelse - Formuleret til følsom hud - Glat og cremet i tekstur - Hurtig absorberende - Plante pulver beskytter mod fugtighed 
 
Schmidt´s deodoranter har følgende certificeringer:
PeTA / PeTA-APPROVED VEGAN - The Humane Society - Non Toxin Revolution - Essential Oil University - Clean The World. 

Schmidt´s naturals anvender kun genanvendelig miljøvenlig plastik, derfor kan selve sticken nu og da godt sidde lidt fast på langsiderne. Dette løses let ved at klemme deodoranten lidt sammen på smalsiderne, så deodoranten på langsiderne frigøres, hvorefter man let kan skrue deodoranten op.

Deodoranten er hård, derfor er det vigtigt at holde deodoranten mod din varme hud under armene kortvarigt til overfladen af deodoranten er blødgjort. Påfør deodoranten med rolige bevægelser oppefra og nedefter, løft og gentag bevægelsen.

Advarsel:
Kun til udvortes brug. Anvend ikke deodoranten på hud med rifter,sår og eksem/hud irritationer. Stop brugen af deodoranten, hvis den fremkalder irritationer på huden.