Vi har opdateret siden - Det fejrer vi med gode tilbud
Vi har fået nyt look - Tjek siden ud

Selvbruner

Økologisk selvbruner serie fra Vita Liberata. Vi har både her og nu produkter og produkter der udvikler sig over længere tids brug til både ansigt og krop. Online forhandler Green Harmony

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
26 produkter
Nulstil filter

En god selvbruner er kendetegnet ved at den er let at påføre enten krop eller ansigt, og at den får en flot farve når den udvikler sig. Selvbruner kan tit have en lidt besynderlig lugt, men Vita LIberatas serie er ikke en almindelig selvbruner. Først og fremmest er den ganske duftneutral og giver et meget flot resultat til både ansigt og krop på ganske kort tid. Du kan altså få en smuk og flot kulør året rundt uden at lade dig udsætte for solens skadelige stråler.

Derudover er Vita Liberata skabt af de bedste ingredienser og er produceret helt og aldeles cruelfree - altså ikke testet på dyr. 

Bedste Vita Liberata klassikere

Et af de mest populære produkter fra Vita Liberata er pHenomenal Mousse Dark. Det er verdens første selvbruner der holder i op til 2-3 uger, og selvbruneren skal påføres 3 gange inden for 24 timer for det bedste resultat.

Har du mere travlt med at få kulør, så er Ten Minute Tan det produkt, du skal vælge. Påfør et godt tykt lag af cremen på din hud, inden du går i bad og vent 10-20 min. Efter den ønskede farvenuance er nået, skyller du cremen af under
bruseren. Farven udvikler sig efter 4-6 timer.

Trystal Minerals er verdens første mineral pudder med selvbrunereffekt. Påføres 4-6 dage i træk før du opnår et resultat. Herefter holder den smukke naturlige glød i op til 5 dage.

Vita Liberata Heavenly Elixir er det sidste nye indenfor selvbruner-teknologien. Det er en luksuriøs, fugtgivende selvbruner eliksir med en skøn duft af kakao, som smelter ind i huden. Opnår
den smukkeste medium selvbruner glød, som ligger jævnt og ensartet i op til 10 dage. 

 

Hvad indeholder selvbruner creme?

Årsagen til, at selvbrunere virker, kan du takke sukkerstoffet DHA,for. Det reagerer nemlig på aminosyrerne i det øverste lag af din huden, og ved denne proces dannes den brune/gyldne farve, som giver dig den helt rigtige skønne kulør Selvbruner virker således ved, at der dannes et fint tyndt lag ovenpå huden, og det er dette lag, der der giver dig farven. 

Din nye kulør holder lige så længe som en almindelig solskabt kulør. Den holder nemlig indtil kroppen selv afstøder de døde hudceller, som har taget farve. Dette er en helt naturlig proces, der typisk varer fem dage. Selvbruner fra Vita Liberata er ikke sundhedsskadeligt. Der er faktisk langt større risiko forbundet ved at gå i solarium eller på stranden i jagten på en smuk kulør.

 

Hvor længe holder kuløren med selvbruner?

Det er kroppens naturlige processer, der bestemmer, hvor længe du bevarer din kulør. Efter 4-5 dage vil kroppen nemlig udskille de hudceller, der har taget farve, og de døde hudceller ryger af fx når du går bad, tager tød på eller på anden vis berører din hud. En kulør opnået ved selvbruner er lige så holdbar som en kulør opnået ved solbadning.

 

Er selvbruner usundt?

Nej, selvbruner er faktisk langt mere fornuftigt at bruge end fx solarium eller solbadning, der begge kan forårsage hudkræft.