Serum 8 Dermaroller 0,5 mm

Specialpris 350,00 kr

Pris: 400,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Serum 8 Dermaroller 0,5 mm


Serum8® er en dermaroller udviklet af den danske læge Bukh. Med brug af denne roller, kan du pleje din hud med professionelle værktøjer og principper i en kontrolleret proces beregnet til at fremme collagen produktion.


Med den unikke hudstimulerende og plejende egenskab, kan Serum8® bruges af alle, ung og gammel, kvinder og mænd, og alle hudtyper.


Serum8® er en excellent og forebyggende hudpleje behandling, kan bruges til at reducere fremkomsten af rynker, eller problemer som ar, akne ar, strækmærker, solskader eller blot for at styrke huden med løbende pleje. Serum8® kan endvidere anvendes til plettet eller fedtet hud


Rynkebehandling og forebyggelse - Arret hud – Forstørrede porer – Akne – Solskader – Stræk mærker – Sensitiv, irriteret hud.


CIT - Collagen Induction Therapy


Dermaroller8 har 540 mikroskopiske nåle med en længde på 0.5 mm. Rullehovedet er fremstillet af høj-kvalitets rustfrit stål fra en af verdens førende Japanske producenter.


Steril pakning


Holder til ca. 50-60 behandlinger ved normal brug


Indhold: CIT - Collagen Induction Therapy, Dermaroller 8 0.5mm, 540 mikroskopiske nåle, steril pakning.


Vigtigt! Vær opmærksom på ikke at presse nålene for hårdt og længe på huden, simple bløde strøg så huden ikke tager skade.