Serum 8 Dermaroller Kit

1.995,00 kr
ELLER
Lagerstatus: Fjernlager, afsendes inden for 1-4 hverdage

Serum 8 Dermaroller Kit


Serum8® er et komplet behandlingssystem udviklet af den danske læge Bukh. Med brug af dette system,  kan du pleje din hud med professionelle værktøjer og principper i en kontrolleret proces beregnet til at fremme collagen produktion.


Med de unikke hudstimulerende og plejende egenskaber, kan Serum8® bruges af alle, ung og gammel, kvinder og mænd, og alle hudtyper.


Serum8® er en excellent og forebyggende hudpleje behandling, kan bruges til at reducere fremkomsten af rynker, eller problemer som ar, akne ar, strækmærker, solskader eller blot for at styrke huden med løbende pleje. Serum8® kan endvidere anvendes til plettet eller fedtet hud


Rynkebehandling og forebyggelse - Arret hud – Forstørrede porer – Akne – Solskader – Stræk mærker – Sensitiv, irriteret hud…


Hjemmebehandlingssættet fra Serum8® består af en lidt mindre ”aggressiv” rulle, der har mere end dobbelt så mange nåle som den professionelle rulle. Længden på nålene er 0,5 mm. De mange nåle er specielt velegnet til at nedbryde hudens barrierefunktion, mens hudbarrieren er åben påføres Serum8® i et tyndt lag.


Sættet indeholder:  • Serum8® Dermaroller

  • Serum8®  30ml

  • Cleanser8® 30ml

  • RollerCleaner8® 50ml

  • Moisturizer8 50 ml


Hjemmebehandlingssættet bruges 1 til 2 gange ugentligt i de første 2 – 3 uger og herefter 2 til 3 gange ugentligt.