Skimmelsvamp - ikke synlig

249,00 kr
  • Køb 2 for 450 og spar 10%
  • Køb 3 for 627 og spar 17%
  • Køb 4 for 748 og spar 25%
  • Køb 5 for 895 og spar 29%
  • Køb 10 for 1500 og spar 40%
  • Køb 50 for 6250 og spar 50%
  • Køb 100 for 10000 og spar 60%
ELLER

Lagerstatus: På lager - bestiller du inden kl. 14, afsender vi samme dag.

Skimmelsvamp - Mould Settle Plate luftprøvetestMould Settle Plate luftprøvetest er en simpel test, som du selv kan udføre. Har 
du mistanke om, at der er skimmelsvamp i et rum, selv om der ikke er synlige tegn? Måske skjuler skimmelvæksten sig bag tapetet, panelerne, under gulvet eller lignende. En Settle Plate Skimmel-lufttest er tilstrækkeligt til et rum på op til ca. 40 m²

Ved at bruge luftprøvetesten undersøger du luftens indhold for spiringsparate skimmelsvampe. Testen består af en lille petriskål med et dyrkningsmedie, som du fjerner låget fra i 60 minutter. Derved falder eventuelle svampesporer i luften ned på dyrkningsmediet, og når de 60 minutter er gået, sætter du låget på igen. 


Efter fire dage vil eventuelle skimmelkolonier være vokset frem i petriskålen. Herefter kan du nemt tælle, hvor mange svampekolonier, der er vokset frem, og sammenligne med den medfølgende referencetabel, som giver dig nem og hurtig mulighed for at vurdere, om der er for meget skimmelsvamp i din indendørsluft.


Bemærk: Svampesporer finder vej ind i din bolig - det kan ikke undgås. For en højere testsikkerhed kan du derfor tage to skimmelsvamp-test: En udendørs og en indendørs. Derved kan du korrigere dit resultat for svampesporer på indendørstesten: Med det blotte øje vil du kunne se, om det er den samme type svampe, der vokser frem på testpladerne. De sporer, der vokser frem i begge skåle, bør ikke tælles med i testresultatet. I visse perioder på et år er ekstra mange sporer fra skimmelsvamp i udendørsluften - særligt fra midten af sommeren til kulden sætter ind sidst på efteråret. Det er derfor i denne periode ekstra vigtigt, at du overvejer en udendørs kontrolmåling.VIGTIGT! Testen skal anvendes inden for 5 dage efter modtagelse, da den har begrænset holdbarhed, og du bør opbevare den på køl indtil brug. Af denne grund tager vi ikke testen retur.


Prisen er "alt inklusive":
- lufttest
- dansk manual
- porto