10% rabat på din første ordre!
10% rabat på din første ordre!

Skyn Iceland

Køb Skyn Iceland hos forhandler Green Harmony. Højt specialiseret hudpleje til stresset hud. Hudplejeserie formuleret til at behandle de skadelige virkninger af stress på huden. Højt specialiseret pleje der tackler de fleste hudproblemer fra tør hud til akne. Skyn Iceland har også flere gode renseprodukter, der effektivt fjerner døde hudceller og snavs, hvilket er forudsætningen for en god og sund hudpleje. 

Husk ved alle køb i shoppen GreenHarmony.dk medfølger der små hemmelige gaver, i form af parfume prøver eller andre lækre sager :-)

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
34 produkter
Nulstil filter

Skyn ICELAND - naturlig hudpleje mod stresset hud

Skyn Icelands inspiration kommer fra naturen, fra Islands rene uspolerede naturressourcer - Med det mineralrige vand, bær fyldt med antioxidanter, beroligende alger og mos og immunforstærkende Angelica Archangelica. Med disse potente naturlige ingredienser har de skabt produkter, der beroliger, stabiliserer, styrker og nærer huden, bringer den tilbage i balance og genvinder den glødende ungdommelig tilstand. Deres engagement i naturen er i alt de gør. Emballagen, som er let genbrugelig. Fri for parabener, mineralolie og sulfater.

Skyn Iceland tester aldrig deres produkter på dyr og hele hudplejeserien er 100% veganervenlig. De brugervenlige produkter forkæler sanserne, giver en generel følelse af ro og genopretter i sidste ende din hud. Skyn Icelands mål er at hjælpe dig med at få dig til at føle du ser godt ud, så du kan tage verden og dens udfordringer op.

Det islandske hudplejeproducent startede med at lave creme og serummer til stresset hud, men i dag spænder deres produktsortiment meget bredere og, der er produkter, der er tilpasset alle hudtyper. 

Historien om Skyn Iceland

Amerikanske Sarah Kugelman er kvinden bag Skyn Iceland, og det er faktisk hendes egen erfaringer med stress, der fik hende til at etablere vrksomheden Skyn Iceland. Hun har en M.B.A i marketing og international handel og levede et liv i overhalingsbanen i USA, men en dag sagde kroppen fra og hun blev ramt af stress. Faktisk sagde hendes læge, at hun ville dø inden hun blev 40, hvis hun ikke skiftede gear. Paradoksalt nok blev det starten til, at hun stiftede sin egen virksomhed, som jo nok ville være stressende for de fleste. 

Sammen med et team af hudlæger, diætister og kardiologer analyserede de, hvordan stress påvirkede huden og sammen med American nstitute of Stress fandt de frem til, at stress havde 5 negative påvirkninger på din hud.

 1. Ældningsprocessen går hurtigere
 2. Voksne kan udvikle akne
 3. Kedelig og sløv farve i huden
 4. Dehydrering
 5. Hudirritation

Men det var først efter en rejse til Island, at hun fik ideen til Skyn Iceland. Skyn er det islandske ord for sanser, og Island er en drøm for alle sanser, synes Sarah Kugelman. Hun udviklede kort tid efter flere forskellige hudplehjeprodukter baseret på rent islandsk gletchervand og andre naturrligt helende ingredienser, som Island er så rig på. Alle Skyn Icelands produkter er således inspireret ren islandske luft, klart gletchervand og mineralholdigt vand fra de mange geisere, som Island er så berømt for.

Hvad betyder Skyn?

Det islandske ord SKYN kan bedst oversættes med danske ord SANSER, og det er jo lige netop sanserne, vi bruger til at bearbejde ydre indtryk til indre indtryk. Det er den samme balance mellem det ydre og det indre, som Skyn Iceland prøver at skabe gennem deres fremragende hudpleje-serie, og det årsagen til, at firmaet har valgt navnet Skyn Iceland..

Islandske super-ingredienser

Hudplejeserien fra Skyn Iceland er rig på naturlig og næringsrige ingredienser. Vidste du fx, at islandsk gletgletjservand indeholder 6 essentielle mineraler, der alle har dokumenterede helende effekter for din hud. Udover det islandske vand, så er Island også berømt for de hårdføre arktiske superbær multebær og tranebær. der takket være det hårde klima er små og hårdføre og ekstrem rige på essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der virker helende på skadet hud.

Andre naturlige ingredienser, der hjælper stresset hud:

 • Kvan: Nordisk medicinurte som er anti-inflammatorisk og stimulerer cirkulationen
 • Timian: Har en desinficerende virkning
 • Sommerfuglebusk: Beskytter mod skader fra udefrakommende faktorer
 • Islandsk mos: Fugtiggør tør og skadet hud
 • Islandsk tang: Virker forseglende på huden og holder på fugt
 • Ginseng urten: Beroliger muskler og forhindrer linjer og rynker

Her er de 5 mest populære produkter fra Skyn ICELAND