Skyn Iceland Angelica Line Smoother

Specialpris 419,00 kr

Pris: 465,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Skyn Iceland Angelica Line Smoother


Skyn Iceland Angelica Line Smoother 42 ml - MED NATURLIG GABA COMPLEX

Anti-Aging - Målrettet anti-aging spot-on behandling til at reducere fine linier og rynker indenfor ti minutter. Et reelt alternativ til Botox.

Funktioner og fordele:
• GABA-teknologi, der stammer fra biotransformeret tomatekstrakt, hæmmer muskelbevægelserne og reducerer forekomsten af fine linier og rynker • Biotransformeret ginsengekstrakt og portulak virker beroligende og afslappende på musklerne og reducerer forekomsten af linier og rynker. Naturens egen Botox behandling.

HVORDAN KAN SLIPPER JEG AF MED DISSE STORE LINJER OG RYNKER?
• Tids-frigivende beskyttelses skjold, der stammer fra de kraftfulde antioxidanter risklid og ferulicsyre, hjælper med at beskytte huden mod ydre stress faktorer

Problem og løsning:
Sene aftener, høj adrenalin, lange møder og dage, ikke nok vand eller motion, kan ende med at vise sig på dit ansigt. Lyder rynkede øjenbryn, rynker og spændte ansigtsmuskler bekendt? Inden for 10 minutter efter påføring, hjælper Angelica Line Smoother dig med at lave om på spor efter de skader din stressede livsstil har sat sig i din hud. Denne hurtigt virkende creme er en dobbelt trussel mod for tidlig ældning. For det første glatter den huden ved at afslappe glatte spændings linier i ansigtet. Huden er forfinet og ser yngre ud - transformeret inden for få minutter og glattere og finere for hver efterfølgende behandling. For det andet, hjælper den med at forhindre skader med en banebrydende tidsfrigivende teknologi der skaber en usynligt skjold på huden, som giver avanceret antioxidantbeskyttelse mod UV-stråler, forurening, ozon og andre miljømæssige stressfaktorer.

Anvendelse:
Efter afrensning, aktiver produktet ved at massere den mellem tommel-og ringfinger. Klap den blidt ind på udvalgte områder af huden. Vent to minutter, før der kan efterfølges med fugtighedscreme eller makeup.

INGEN parabener, petroleum, mineralske olier, kemisk sulfater eller phthalater. 100% vegansk og cruelty free. Dermatologisk testet for følsom hud.