Skyn Iceland Anti Blemish Gel

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

Specialpris 95 DKK
Pris: 125 DKK
Produktbeskrivelse

Skyn Iceland Anti Blemish Gel

Skyn Iceland Anti Blemish Gel 15 ml - MED PILETRÆSBARK

Lokalbehandling af urenheder

Funktioner og fordele:
• Barken fra piletræet er naturlig antibakteriel og smertestillende, samtidig yder det beskyttelse og lindrer irritation.
• Lilje – anti-inflamatorisk virkning der beroliger ophedet og stresset hud.
• Natrium pca og natriumhyaluronat genopretter fugt og naturlig klarhed.
• Vindruekerneekstrakt, en af de mest magtfulde naturlige antioxidanter, at hjælpe med at bekæmpe frie radikaler.
• Grøn te antioxidanter til at lindre, pleje og øge effekten af pilebark.
• Burrerodsekstrakt, lavendelekstrakt, jojobafrøekstrakt. Alle botaniske vidundere der hjælper med at helbrede irriteret medtaget hud.
• Icelandic Complex, et naturligt kompleks som genopbygger og tilfører de næringsstoffer som stress mindsker. Hentet direkte fra Islands rene og kraftfulde natur, indeholder det rent gletsjervand med 6 vigtige mineraler som fugter og detoxer huden, samt arktisk multebær og tranebærolie - superfrugter fra Arktis – rige på Omega fedtsyrer, vitaminer og potente antioxidanter. Oxygeneret liposomer bringer energi til huden og den ungdommelige glød tilbage.
• Angelica archangelica, en islandsk botanisk powerplante og en afart af ginseng, har vist sig at være yderst effektiv til at forebygge infektion og beskytte mod en lang række miljøfaktorer.

Problem og løsning:
Udbrud i huden, både på begyndende problemer og allerede igangværende udbrud. Efter udbrud kan produktet hjælpe huden med at hele og forebygge nye udbrud. Den behandler udbrud bl.a. forårsaget af stress, hormonelle forandringer, klima, og overproduktion af sebum i huden. Bruges morgen og aften. Dup på det angrebne område og lad sidde.

INGEN parabener, petroleum, mineralske olier, kemisk sulfater eller phthalater. 100% vegansk og cruelty free. Dermatologisk testet for følsom hud.