• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave
Skyn Iceland Arctic Elexir Serum

Skyn Iceland Arctic Elexir Serum

350,00 DKK

Skyn Iceland Arctic Elexir Serum 25 ml - MED HINDBÆR-STAMCELLEKOMPLEKS

Anti-Aging
Formuleret med peptider fra vegetabilske stamceller, bekæmper denne serum de stress-relaterede tegn der viser sig på huden.

Funktioner og fordele:
•Hindbærstamceller leverer stærke anti-inflammatoriske og antioxidant fordele. Giver øjeblikkelig beroligende og langsigtet beskyttelse for huden, og angriber stress-relateret inflammation og ældning.
•Plantepeptider fra plantestamceller, også kendt som plantecollagen, bruges til at mindske rynker, forbedrer elasticitet, øge produktionen af collagen og samtidig hjælpe med at beskytte og reparere cellernes DNA. Det har også vist sig at reducere fine linier og rynker op til 25 % på kun tre uger. Reducerer stressinduceret DNA-celleskader med 57 %.
•Hyaluronsyre fra en naturlig byg ekstrakt, Et ”rynke fyldstof” der er dybt fugtgivende og hjælper med at genoprette hudens lipide barriere. Det har vist sig at reducere rynkedybden og hjælper med at genoprette hudens spændstighed, elasticitet og tone.
•Icelandic Complex, et naturligt kompleks som genopbygger og tilfører de næringsstoffer som stress mindsker. Hentet direkte fra Islands rene og kraftfulde natur, indeholder det rent gletsjervand med 6 vigtige mineraler som fugter og detoxer huden, samt arktisk multebær og tranebærolie - superfrugter fra Arktis – rige på Omega fedtsyrer, vitaminer og potente antioxidanter. Oxygeneret liposomer bringer energi til huden og den ungdommelige glød tilbage.

Problem og løsning:
Stress har en speciel måde at sætte sit præg på selv den mest glødende hud. Uanset om det er et liv, der er bare alt for travlt eller miljømæssige aggressorer der bare ikke vil holde op, så vil din hud reagere og begynde at se irriteret og udmattet ud. Denne banebrydende teknologi hjælper med at stimulere DNA reparation og stimulere cellerne så huden revitaliseres, rynker mindskes og elasticiteten i huden forbedres. Den stimulerer kollagenproduktionen og reducerer frie radikaler.

Anvendelse: Påføres ansigt og hals morgen og aften efter afrensning. Brug efterfølgende en fugtighedscreme. Den perfekte partner kunne være Pure Cloud Cream (dag) og Oxygen Infusion Night Cream (nat).

INGEN parabener, petroleum, mineralske olier, kemisk sulfater eller phthalater. 100% vegansk og cruelty free. Dermatologisk testet for følsom hud.

 

  • På lager

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.

Populært lige nu

Populært i Serum og olier

Populært i HUDPLEJE

Populært i Normal Hud

Populært i Tør hud

Populært i Moden Hud

Populært i Sart Hud

Populært i Fine Linjer

Populært i VEGANSK

Populært i MÆRKER

Populært i Skyn Iceland