Skyn Iceland Blemish Dots 4 ark

150,00 kr
ELLER

Lagerstatus: På lager

Skyn Iceland Blemish Dots 4 ark


 

Blemish Dots tilfører huden en kontinuerlig lindring med avancerede bumse/acne bekæmpende ingredienser til hurtig og effektiv lindring af udbrud inden for få timer. Formuleret til hurtigt at fjerne bumser og lindre irritation, mens de absorberer overskydende olie og bremse spredningen af acne-forårsagende bakterier. Disse innovative gennemsigtige patches indeholder en potent blanding af naturlige anti-bakterielle midler (herunder salicylsyre og tea tree olie), beroliger inflammation, og afgifter aktivt. En helt ny type bumse-behandling, hvor hvert engangs plaster klæber til huden - og bliver siddende - for at levere kontinuerlige pore-rensende fordele. Ideel til brug natten over. Bær en, eller flere patches i seng, og vågn op til ren hud om morgenen. 


NØGLE INGREDIENTS:
- Vulkanaske, et detoxende mineralsk pudder der absorberer urenheder og overskydende olie, renser stoppede porer samt reducerer skinnende hud, der nu er detoxet og renset for urenheder
- Salicylsyre, en nænsomt rensende eksfoliator, der bekæmper udbrud ved at dybderense og fjerne skidt i tilstoppede porer for skidt og urenheder og bakterier som kan give acne.
- Phytosphingosine, en kraftfuld fedtsyre som bevist fugter huden i dybden, mens den bidrager til at regulere olie produktionen.
- Vindruekerne ekstrakt, en kraftfuld antioxidant, der bekæmper de frie radikaler, der kan føre til for tidlig aldring af huden
- Canadisk Pileurt, en naturlig anti-inflammatorisk ingrediens, der indeholder høje doser af hudbeskyttende phytokemikalier der dæmper væksten af bakterier der kan give acne og har astringerende effekt der mindsker størrelsen af dine porer.
- Bakuchiol, et naturligt alternativ til retinol som kan reducere størrelse på urenheder og bedre huden udseende samtidig med den fremmer væksten af yngre celler på huden overflade.INGEN parabener, mineralske olier eller phthalater. 100% vegansk og cruelty free. Dermatologisk testet for følsom hud.