• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Skyn Iceland Brightening Eye Serum 12 ml

295,00 DKK

Skyn Iceland Brightening Eye Serum 12 ml

Skyn Iceland Brightening Eye Serum 10 ml - MED NATURLIGT GABA COMPLEX

Primer serum til øjenområdet, designet til at fjerne poser under øjnene, udglatte rynker og lysne øjenområdet med de samme fordele og effekt som med Hydro Cool Eye Gels, der samtidigt give målrettet rynkereduktion, intens hydrering og forbedret elasticiteten af den tynde hud over tid.

Bekæmp smilerynker og poser under øjnene. Brightening Eye Serum jumpstarter reparationen med en avanceret infusion af 20 + kraftige peptider, potente algeekstrakter og kraftige antioxidanter designet til at målrette og behandle ældningstegn omkring øjnene. En kraftladning af Arctic Peptid Blend styrker kollagen, mens en målrettet rynke inhibitor kombinerer med et overlegent 4-i-1 Bioaktive Complex til mærkbart at afslappe muskler og reducere fine linjer.

Skabt til at supplere Hydro Cool opstrammende Eye Gels, med en blanding af fordelene ved begge produkter, trænger det vægtløse koncentrat ind i hudceller, glatter hud der har brug for ekstra hjælp og næring med hårdtarbejdende ingredienser til glatte og lysne for et mere udhvilet look.

Anvendelse
Dup forsigtigt koncentratet under øjenområdet med fingerspidserne før påføring af Hydro Cool opstrammende Eye Gels at forbedre deres effektivitet. Kan også anvendes alene eller før din favorit øjencreme for et ekstra løft.

100% Vegansk.

 

Kan med fordel kombineres med Skyn Iceland Relief Eye Pen

Her kan du se hele vores store udvalg fra Skyn Iceland 

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.