Skyn Iceland Glacial Cleansing Cloths 10 stk

39,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Skyn Iceland Glacial Cleansing Cloths 10 stk


Når du er for træt til at beskæftige dig med sæbe og vask klud, er disse on-the-go skummende klude den ultimative frelser for huden. Sættet med islandsk gletscher vand og gavnlige naturlige ekstrakter, fjerne makeup, snavs, fedt og andre urenheder, og forfrisker og beroliger stresset hud. Det bedst er, at der ikke kræves vand. Kludende har en ren duft, og er ikke klæbrige. Fantastisk til rejser eller til hver dag!


Hvordan anvendes de:
Anvendes morgen og aften. Gnub siderne af kludende sammen for at skabe en fyldig skum og tør forsigtigt over huden. Der skal ikke bruges vand. Du behøver ikke rense. Efterfølges med the ANTIDOTE Cooling Daily Lotion om morgenen og Oxygen Infusion Night Cream om aftenen.


Hoved ingredienser 
- Hvid birkebark en naturlig salicylsyre der forekommer i naturen. Dæmper irritation og forhindrer udbrud og tilstoppede porer.
- Islandsk Kelp hjælper med at revitalisere huden og bekæmpe inflammation.
- Agurk og kornblomst beroliger, blødgør og toner huden.
- Kokosnød, havre og aminosyre baseret kokosnød, hvede og aminobaserede overfladeaktive stoffer giver ekstra blid rensning.


Islandsk Complex, der påfylder de næringsstoffer, stress fjerner. Stammer fra Islands rene og potente miljø, indeholder forurenings-frit islandsk Gletscher vand med 6 essentielle mineraler til at fugte og afgifte huden, arktiske multebær og tranebær frøolier "super frugter fra Arktis" rige på omega-fedtsyrer, vitaminer og potente antioxidanter, samt ren molekylært oxygen, der leverer energi til hudens dybeste lag at bringe tilbage en ungdommelig glød.


100% vegansk!