Skyn Iceland Hydrating Kit 5 dele

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

Specialpris 305 DKK
Pris: 395 DKK
Produktbeskrivelse

Skyn Iceland Hydrating Kit 5 dele

Skyn Iceland Hydrating Kit består af:

Skyn Iceland Glacial Cleansing Cloths – 10 stk
Blide, opfriskende og skummende vådservietter, der opløser og fjerner makeup, skidt og urenheder uden at udtørre huden. Vådservietterne er lavet med islandsk gletschervand og naturlige ekstrakter for at pleje og nære stresset hud. De har alle de beroligende og dybderensende fordele, som også kendes fra en skummende ansigtsrens, blot skal der ikke tilføres vand til disse vådservietter, gnid dem let og et mildt skum gør dem klar til brug.
Brug: Anvendes morgen og aften. Gnub vådservietterne sammen for at opnå en rig, skummende konsistens og rens din hud. Der skal ikke tilføres vand, og ansigtet skal ikke skyldes efter brug. Efterfølges af en fugtighedscreme. 

Skyn Iceland Arctic Hydration Rubberizing Mask - 1 stk.
Denne C-vitamin-holdige peel-off maske genopliver stresset og svækket hud med en øjeblikkeligt dosis af dybt fugtende ingredienser. Dertil kommer kraftige og naturlige aktiver samt vitale ingredienser, der fornyer og styrker huden på få minutter. Arctic Hydration Rubberizing Mask består af en basemaske og et pulver, der blandes for at danne en gummiagtig gel, der påføres huden. Efterhånden som masken tørrer, tilpasser den sig dit ansigts overflade for at danne en lufttæt barrierer, der effektivt lukker fugt og aktive stoffer ind i huden. Når masken er tørret, tages den innovative gelmaske let af huden, der efterlades blød, smidig og strålende. Et rødt algekompleks tilfører kontinuerligt fugt dybt ned i hudens forskellige lag for at fremme hudens naturligt kollagensyntese. Multebærolie styrke hudens barrierer og øger elasticiteten.

Skyn Iceland Icelandic Relief Eye Cream pen 3,97 g 
Denne multifunktionel øjencreme i pen form behandler fine linjer, rynker og hævelse i øjenområderne. Lindrer øjeblikkeligt og tilfører langvarigt virkende ingredienser, der forhindrer huden i at miste collagen og elastin. Den opstrammer huden under øjnene og forbedrer elastisitet, mens en forbedring af mikro-cirkulationen i øjenomgivelserne sikrer, at poser under øjnene formindskes og mørke cirkler reduceres. 
Brug: Påfør blidt cremen i området under øjet samt på øjenlågene med dine fingerspidser. 

Skyn Iceland Pure Cloud Cream - 10 ml
En legende let dagcreme, der virker intenst fugtende for synligt at mindske forekomsten af rynker og tone huden. Sensitiv hud fugtes og beroliges, mens tegn på aldring bekæmpes for at opnå et tydeligt glattere, blødere og mere ungdommeligt udseende. Aloe- og havreekstrakt mindsker irritation og inflammation, mens hydrolyseret risprotein opretholder et sund kollagen-niveau.
Brug: Anvendes efter ansigtsrens på ansigt og hals.

Skyn Iceland Berry Lip Fix - 12 ml
Naturlig og vegansk læbebehandling, der fugter, udglatter og genopliver selv de mest tørre læber.Denne blødgørende, fløjlsbløde læbe bekæmper tørre og afskallende læber ved kontakt. Takket være en unik kombination af genskabende plantepeptider, -olier og -ekstrakter efterlades huden tydeligt blødere. Vinterrød alge styrker hudens barrierer og reparerer og fugter læberne både på overfladen og dybt nede. 

100% vegansk og Cruelty Free!