Skyn Iceland Prep for a Perfect Party 4 produkter

Ikke på lager

125 DKK
Produktbeskrivelse

Skyn Iceland Prep for a Perfect Party 4 produkter

Dette er den ultimative 'hurtige facial' prep til at gøre din hud klar til fest make-up (selv de bedste malerier i verden kræver et godt lærred).

Skyn Iceland's gel patches er blevet legendariske med deres hudforbedrende og opstrammende egenskaber til øjne, ansigt og læbeområdet. Prep For A Perfect Party kittet indeholder alt der kan booste træt hud, udglatte rynkerne, kort sagt alt hvad dit ansigt kunne ønske. Fra øjne, pande til smilerynker selv læberne – er der en patch der kan "stryge" huden for rynker og folder på så lidt som 10 minutter. Alle producterne indeholder collagen-boostende peptider plus Skyn Icelands specielle Icelandic Complex. Den ultimative redning til stresset hud”, er en potent cocktail af rent Islandsk gletscher vand, arktiske multebær og tranebær olie, såvel som rent molekulært oxygen der hydrerer og detoxer huden maksimalt. Hurtigere og billigere end sprøjter og Botox, er dette sæt et party musthave.

Anvendelse
Fjern tape på bagsiden og påsæt produktet på panden, munden eller øjenområdet i 10 minuter (alt efter hvilket produkt der anvendes)
Efter behandlingen, fjernes patchen og smides ud. Brug en gang om ugen, eller når du trænher til et quick fix!

Hydro Cool Firming Eye Gels
Fjerner hævelser i øjenomgivelserne med en lang række aktive ingredienser og islandsk gletscher vand til at lysne, tone og stramme øjenområdet.

Hydro Cool opstrammende Gels til panden
Til brug på panden leveres en heftig dosis af udjævnende og fugtende ingredienser med en "Botox'-effekt der varer op til 24 timer.

Hydro Cool Firming Face Gels for Smile Lines
Før du får til nålen til at tackle smilerynkerne, er Hydro Cool Firming Face Gels for Smile Lines ideelle til øjeblikkeligt at reducere disse.

Plumping Lip Gels
Endelig for en udfyldende læbe effekt, er Plumping Lip Gels designet til at forbedre udseendet og teksturen af læberne ved hjælp af potente plante og marine-baserede aktiver der udfylder læbeområdet.

100% vegansk og Cruelty Free!