Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!
Billigst på PriceRunner
Skyn Iceland Pure Pore Minimizer 30 ml
Skyn Iceland Pure Pore Minimizer 30 ml>

Skyn Iceland Pure Pore Minimizer 30 ml

fra Skyn Iceland
DKK 295,00
Levering: 3 til 5 dage (fjernlager)
Varen er udsolgt

Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?

30 ml

Skyn Iceland Pure Pore Minimizer 30 ml

Til forstørrede porer - Dårlig livsstil ude af balance, dårlige hudplejevaner og virkningerne af hudens ældning, kan resultere i øget olieproduktion af sebum, forstørrede porer og ujævn tone og tekstur i huden.

Funktioner og fordele:
Icelandic Complex, et naturligt kompleks som genopbygger og tilfører de næringsstoffer som stress mindsker. Hentet direkte fra Islands rene og kraftfulde natur, indeholder det rent gletsjervand med 6 vigtige mineraler som fugter og detoxer huden, samt arktisk multebær og tranebærolie - superfrugter fra Arktis – rige på Omega fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. Oxygeneret liposomer bringer energi til huden og den ungdommelige glød tilbage.
Piletræsbark – er naturligt antibakteriel og smertestillende, samtidg yder det beskyttelse og lindrer irritation
Nylon, Raffinerer hudens udseende og reducerer forekomsten af åbne porer. Glider på huden med en mat, fløjlsagtig følelse og tilstopper ikke porerne
Argankerneolie og sesamfrø stabiliserer talgproduktion, og hjælper med at bringe huden tilbage i balance.
Ejitsu rose, en meget aktiv ekstrakt med antioxidante egenskaber, til at give synlige kort-og langsigtede reduktion af porestørrelsen.

Problem og løsning:
Dette er den første problemknuser, der øjeblikkeligt forbedrer hudstrukturen ved at mindske porerne og med tiden lade dem forblive mindre synlige. Produktet  tillader huden at ånde og forhindrer tilstoppede porer. Efterlader en silkeblød hudoverflade og markant forbedret struktur!

Anvendelse: morgen, under makeup – som primer er den perfekt! Og aften, for på sigt at minimere porer og forbedre hudtonen.

INGEN parabener eller phthalater. 100% vegansk og cruelty free. Dermatologisk testet for følsom hud.

Andre købte også

Lignende produkter

Populære produkter