Skyn Iceland White Cloud Spot Corrector

Specialpris 299,00 kr

Pris: 395,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Skyn Iceland White Cloud Spot Corrector


År med en hektisk livsstil og miljømæssig stress efterlader sig spor på din hud, som regel i form af mørk pigmentering og ujævn hudtone og alderspletter. Denne potente blegende behandling fjerner blidt men effektivt hyperpigmentering -selv på den sarteste hudtype - med en nyskabende melanin reducerende teknologi, stærke antioxidanter og avancerede med blide hudblegende ingredienser. Resultatet? Lysner og giver strålende mere ensartet hud på så lidt som  6 uger. Skyn Iceland White Cloud Spot Corrector


NØGLE INGREDIENSER:
Whitening-Brightening Complex, med en potent tyrosinase inhibitor, reducerer dramatisk pigmentering og har en bevist hudlysnende effekt.
Stabiliseret Vitamin C, en bevist antioxidant og hudlysner, beskytter mod celleskader, booster collagen synthesen og hæmmer melanin produktionen
Adaptogen blanding af arktisk rod, maral rod og sibirisk ginseng hjælper med at beskytte huden mod stress-og aldersrelaterede skader.
Flydende Retinoid, en biotilgængelige form af vitamin A, medvirker til at nedsætte virkningen af UV-inducerede hudskader og eksfolierer let huden og muliggøre eksport af andre aktive stoffer for bedre at trænge ind i huden mere effektivt.
Lysnende Complex som indeholder en kraftfuld melanin-hæmmer, hjælper til at mindske melanin syntesen og lysner huden, mindsker pigmentering og øge huden udstråling.
Lakrids Ekstrakt, velkendt for sin blegende og lysnende effekt og kategoriseres som et kvasi lægemiddel i Japan og Korea, er med til at hæmme tyrosinase aktivitet og reducere melanin produktionen.

Islandsk Complex, en naturlig blanding, der fylder huden med de næringsstoffer, som stress er med til at fjerne. Råvarer fra Islands rene og potente miljø, indeholder det uforurenede islandske Glacial Water med 6 vigtige mineraler der fugte og afgifter huden, Arktiske multebær og Tranebær frøolier "Arktis superfrugter" er rige på Omega fedtsyrer, vitaminer og potente antioxidanter samt ren Molekylær Oxygen, som leverer energi til hudens dybeste lag og bringe huden ungdommelig glød tilbage.

INGEN parabener, petroleum, mineralske olier, kemisk sulfater eller phthalater. 100% vegansk og cruelty free. Dermatologisk testet for følsom hud.