Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Soleil Toujours

Solcreme og solspray fra Soleil Toujors er fremstillet af verdens mest sikre og mest efterspurgte økologiske og naturlige ingredienser.

Soleil produkter beskytter din hud og efterlader den strålende og sund selv efter et aktiv liv i solen.

Soleil Toujours producerer eksklusiv mineralbaseret og økologisk solcreme og solsprays, der giver den mest effektive beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. Takket være indholdet af kraftfulde anti-oxidanter og anti-aging ingredienser. genopbygges og plejes din hud. Den mineralholdige solcreme skaber et kraftfuldt skjold mod solens skadelige stråler, der er den primære årsag til tidlig ældning og hudkræft og andre hudsygdomme.

 

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
13 produkter
Nulstil filter

Soleil Toujours er fremstillet med avanceret mineral teknologi

Historien om Soleil Toujours starter med Valerie McMurray. Hun er mor til tre børn og var frustreret over, at hun ikke kunne finde effektiv solcreme til sine børn uden kemikalier, der var skadelige for både børn og miljøet. Derfor besluttede hun sig for at lave sin egen solcreme og firmaet Soleil Toujours er i dag en af verdens førende solcre-producenter.

Samtlige solcremer og solsprays fra Soleil Toujours beskytter din hud mod solens skadelige stråler uden at gå på kompromis med din sundhed. De mineral-baserede solcremer giver en effektiv UVA- og UVB-beskyttelse, men cremerne booster hudens egen collagen-produktion samtidigt med, at den fugter i dybden og forebygger de naturlige aldringstegn.Solcremer samt sprays fra Soleil Toujours er skabt ved hjælp af avancerede mineralske solblokkere sammensat ud fra primært to naturlige mineraler; titandioxid og Zinkoxid. Begge mineraler er i øvrigt udvundet fra jorden og ikke skabt i et laboratorium. 

Fordelen ved mineralske solfiltre er, at de ikke trænger ind i huden eller dit kredsløbet, men i stedet ligger som en hinde ovenpå huden og det er denne hinde, dergiver dig den effektive solbeskyttelse. Solcremerne indeholder også antioxidanter, der både plejer, blødgør og genopbygger din hud.

Ecosun Complex i alle produkter

C-vitamin er godt. SPF er bedre. En kombination af begge er allerbedst!

Alle produkter fra Soleil Toujours indeholder deres innovative Ecosun Complex, som blandt andet består af C-vitamin.

C-vitamin er en potent antioxidant, der opfrisker, opstrammer og forbedrer hudens glød, mens det beskytter mod frie radikaler og forurening. Det er dog lysfølsomt, og kan derfor ikke stå alene mod solen. Med Soleils Ecosun Complex får du en kombination af de bedste egenskaber fra C-vitamin og SPF, som sammen udgør den ultimative anti-age beskyttelse til huden.

 

 

Solserien fra Soleil Toujours indeholder både solcreme og spray samt Soleil Toujours aftersun og blandt de mest populære produkter finder du Organic Extrème Face + Scalp Sunscreen Mist SPF 50