• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Tandbørste - bio børsten - barn

39,00 DKK

bio børsten – Børn

 

Om bio børsten

bio børsten er en bæredygtig tandbørste der er 100% fri for skadelige kemikalier – en helt igennem sund tandbørste.

 

bio børsten en helt ny og innovativ måde at tænke tandbørster på - Skaftet er fremstillet af bæredygtigt produceret bambus, og børstehårene er af nylon blandet med bambuskulfiber, der bekæmper plak og mikroorganismer.

 

Tandbørsten er 100% bæredygtig, og opfylder samtidig alle krav, der stilles til en tandbørstes funktionalitet, så dine tænder bliver rene, men undgår slibeskader.

 

Skaftet

Skaftet er lavet af bæredygtigt produceret bambus, og efter udformningen bliver det varmebehandlet, hvilket fjerner behovet for lakering og giver en høj styrke og lang holdbarhed. Bambus har en hård og glat overflade, som hverken optager eller afgiver smag, og derudover er det naturligt antibakterielt.

 

Børstehårene

Børsternehårene er fremstillet af nylon blandet med bambuskulfiber, hvilket farver børsterne sorte. Børstehårene sidder i spænd i en U-form, så der er ikke brugt lim. Bambuskulfiber bekæmper naturligt plak, mikroorganismer og dårlig ånde.

 

Design og produktion

bio børsten er produceret helt uden skadelig kemi, og indeholder hverken maling, lim eller lak.

 

bio børsten er en blød tandbørste, hvilket tandlæger altid anbefaler for ikke at lave slibeskader på tænder og tandkød.

 

bio børsten er udviklet og designet af en dansk tandlæge der har brugt sin professionelle erfaring og viden, for at nå frem til et simpelt, funktionelt design. Funktionaliteten og designet lever op til alle de krav som tandlæger stiller til tandbørster, og tandbørsten er FDA godkendt.

 

bio børsten er designet og produceret med miljøet i fokus, og både børsten og indpakning er lavet i bæredygtige og bionedbrydelige materialer, så alt kan komposteres efter brug.

 

Bionedbrydelighed

Skaftet på bio børsten er 100% nedbrydeligt i naturen og komposteres naturligt over en kort periode. Da børstehårene er fremstillet af nylon, komposteres de over en lidt længere periode, men grundet den iblandede bambuskulfiber der gør hårene mikroporøse og eftersom der ikke er tilsat lysstabilisatorer, nedbrydes de væsentligt hurtigere end almindelig nylon.

 

Størrelse

bio børsten til børn måler ca. 15 cm.

 

Materialer                                                    

Bambus

Bambus er et fantastisk materiale med en hård og glat overflade, der hverken optager eller afgiver smag, og så er det naturligt antibakterielt. Bambus er en særdeles bæredygtig og vedvarende ressource, da den er hurtigvoksende, trives naturligt uden pesticider og gødning, optager store mængder CO2 og producerer 35% mere ilt end træer.

 

Bambuskulfiber

Bambuskulfiber bliver produceret af tørret bambus som karboniseres, ved mellem 800 og 1200 grader. Karbonisering reducerer bambus til trækul som knuses til et fint pulver. Bambuskulfiber bekæmper naturligt plak, mikroorganismer og dårlig ånde, så det er yderst velegnet til mundhygiejne.

 

Nylon

Nylon er en syntetisk polymer der ofte i medicinske artikler og fødevareemballage, på grund af dens høje sikkerhed. Normalt nedbrydes den type nylon der er brugt i bio børsten (Nylon-6) i naturen over en periode på ca. 40 år, men den iblandede bambuskulfiber gør børstehårene mikroporøse, hvilket gør at nedbrydningen sker væsentligt hurtigere. Samtidig er den ikke tilsat lysstabilisatorer, hvilket ligeledes øger bionedbrydeligheden.

 

Specifikationer

Størrelse: Børn

Mål: 15 cm

Hårdhed: Blød

Materiale: Bambus, Bambuskulfiber, Nylon

Producent: bio børsten

Produktnavn: bio børsten - børn

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.