The Organic Pharmacys Flower Petal Deep Cleanser and Mask 60 g

The Organic Pharmacys Flower Petal Deep Cleanser and Mask 60 g

Specialpris 225,00 kr

Pris: 375,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

The Organic Pharmacys Flower Petal Deep Cleanser and Mask 60 g


En dobbeltvirkende maske der  dybderenser og exfolierer. Den bidrager til at fjerne urenheder, fjerner døde hudceller (uden at skade huden) og lysner omgående trist og kedelig hud og giver smuk glød.


Beskrivelse
Til alle hudtyper. En dobbeltvirkende maske der dybderenser og exfolierer. Den bidrager til at fjerne urenheder, fjerner døde hudceller (uden at skade huden) og lysner omgående trist og kedelig hud og giver smuk glød. Havre og mælk (rig på mælkesyrer) exfolierer blidt uden at slide på huden, mens Lavendel og Kamille dulmer og beroliger irriterethud. Havre og ler binder urenheder og fjerner dem dybt inde fra porerne. Rose renser og beroliger. Døde hudceller og dybtliggende urenheder bliver fjernet og efterlader huden med en smuk glød.


Anvendelse
Tag 2 teskefulde i en skål eller i dine håndflader, tilsæt varmt/lunkent vand dråbevis til du opnår en tyk blød pasta. Tilfør den på fugtig hud mens du presser pastaen på huden. Arbejd produktet grundigt rundt i ansigtet. Lad masken sidde i 2-5 minutter og rens den grundigt med en muslin cloth eller vaskeklud. Huden er nu klargjort til at påføre hvilken som helst special behandling som serum eller creme. Det tager lige et par forsøg at mestre teknikken, men resultatet der følger er arbejdet værd. Har du fedtet hud kan du bruge masken 4 gange om ugen og efterfølgende bruge Seaweed Clay Mask. Til normal hud anvendes masken to gange om ugen, efterfulgt af Collagen Boost Mask. Til tør hud bør masken kun anvendes en gang om ugen efterfulgt af Honey & Jasmine Mask.
Ingrediensliste
Milk Powder, Oats (Avena Sativa)*, Bentonite Clay , Lavender (Lavandula Officinalis), Rose (Rosa Damascena)*, Chamomile (Anthemis Nobilis), Essential Oils, Rose Geranium (Perlagonium Graveolens)*, Geraniol, Linalool, Citral , Citronellol,