Treat Collection More and More Cuticle Oil 15 ml

Afsendes inden for 1-4 dage

Specialpris 119 DKK
Pris: 158 DKK
Produktbeskrivelse

Treat Collection More and More Cuticle Oil 15 ml

Treat More and More Cuticle Oil 15 ml - Formuleret uden toluen, DBP, kamfer, Formaldehyd og Formaldehyd Resin. Dybt nærende olie, beriget med Argan, Almond og vitamin A, C og E for sunde neglebånd. Påfør en lille mængde på neglebånd og negle så ofte som nødvendigt. Egnet til veganere. Lavet i USA.

Om Treat Collection
Med base i henholdsvis Berlin og Los Angeles præsenterer Treat Collection glamourøse farver, bestående af mere end 60 neglelak nuancer og nænsomme plejeprodukter til neglene. Fælles for alle produkterne er, at de indeholder langt færre kemikalier end konkurrerende mærker og er skabt til at være plejende og opbyggende.

Treat Collections innovative serie omfatter tillige praktiske servietter med neglelakfjerner, der gør det nemt at skifte mening i en håndevending. Fjerneren er baseret på argan olie og spækket med vitaminer, og du kan således skifte neglelak ofte, uden at negle, neglebånd og hud lider overlast.

Det ligger i navnet at Treat Collection er langt mere end blot en serie af spændende neglelak. Det er en behandlingsserie, baseret på planteolier, essenser og naturlige ingredienser.

Vegansk.