• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave
Treat Collection More and More Cuticle Oil 15 ml

Treat Collection More and More Cuticle Oil 15 ml

158,00 DKK

Treat Collection More and More Cuticle Oil 15 ml

Treat More and More Cuticle Oil 15 ml - Formuleret uden toluen, DBP, kamfer, Formaldehyd og Formaldehyd Resin. Dybt nærende olie, beriget med Argan, Almond og vitamin A, C og E for sunde neglebånd. Påfør en lille mængde på neglebånd og negle så ofte som nødvendigt. Egnet til veganere. Lavet i USA.

Om Treat Collection
Med base i henholdsvis Berlin og Los Angeles præsenterer Treat Collection glamourøse farver, bestående af mere end 60 neglelak nuancer og nænsomme plejeprodukter til neglene. Fælles for alle produkterne er, at de indeholder langt færre kemikalier end konkurrerende mærker og er skabt til at være plejende og opbyggende.

Treat Collections innovative serie omfatter tillige praktiske servietter med neglelakfjerner, der gør det nemt at skifte mening i en håndevending. Fjerneren er baseret på argan olie og spækket med vitaminer, og du kan således skifte neglelak ofte, uden at negle, neglebånd og hud lider overlast.

Det ligger i navnet at Treat Collection er langt mere end blot en serie af spændende neglelak. Det er en behandlingsserie, baseret på planteolier, essenser og naturlige ingredienser.

Vegansk.

  • På lager

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.

Populært lige nu

Populært i Tilbud

Populært i VEGANSK

Populært i MÆRKER

Populært i Sol og Sommer

Populært i MAKEUP

Populært i Udsalg på Makeup

Populært i Værtindegaver