• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Treat Collection Rasberry Sorbet Neglelak 15 ml

158,00 DKK 119,00 DKK

Treat Collection Like Never Before Neglelak 15 ml

Treat Collection: Wonderland Nail 15 ml - Dyb rød og fabelagtig

Treat Collections neglelakformel er hurtigtørrende, langtidsholdbar og har en fabelagtig, skinnende glans. Det lange skaft og de ekstra bløde og brede pensler giver optimale resultater og en fejlfri finish. For det bedste resultat bør du anvende to lag farve. Velegnet til veganere. Lavet i USA.

Om Treat Collection
Med base i henholdsvis Berlin og Los Angeles præsenterer Treat Collection glamourøse farver, bestående af mere end 60 neglelak nuancer og nænsomme plejeprodukter til neglene. Fælles for alle produkterne er, at de indeholder langt færre kemikalier end konkurrerende mærker og er skabt til at være plejende og opbyggende.

Treat Collections innovative serie omfatter tillige praktiske servietter med neglelakfjerner, der gør det nemt at skifte mening i en håndevending. Fjerneren er baseret på argan olie og spækket med vitaminer, og du kan således skifte neglelak ofte, uden at negle, neglebånd og hud lider overlast.

Det ligger i navnet at Treat Collection er langt mere end blot en serie af spændende neglelak. Det er en behandlingsserie, baseret på planteolier, essenser og naturlige ingredienser.

Vegansk.

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.