Trilogy Very Gentle Hydra Mask 60 ml - maske

Specialpris 195,30 kr

Pris: 279,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Trilogy Very Gentle Hydra Mask 60 ml - maske


Maske til sart hud.


Trilogy har lavet den populære sensitive serie er både 100% duftfri, og den indeholder det innovative botanisk aktiv SyriCalm®, som synligt lindrer, og har anti-age fordele.


Ingrediensen i denne maske er maqui frugtolie, der sørger for dybdegående fugt og styrker den svækkede hudbarriere, beskytter samtidig mod skader fra frie radikaler. Det botaniske aktiv SyriCalm® hjælper også med at styrke hudens barriere, samt efterlader huden næret, blød og beroliget. Sød mandelolie og havtorn olie, begge rige på Omega 7, hjælper med at fremme en sund hud og beskytter mod oxidativt stress. Følsom hud kræver stor ekspertise, og her brillerer Trilogy med deres unikke sensitive serie med effektive blandinger af rene planteolier og ekstrakter. 


Trilogys serie til følsom hud er fremstillet med stor ekspertise, og deres unikke sensitive serie med effektive blandinger af rene planteolier og ekstrakter. De virkesomme stoffer er omhyggeligt udvalgt for deres beroligende egenskaber, der hjælper med at reducere inflammation og styrke den svækkede hudbarriere.