Trilogy Very Gentle Restoring Oil 20 ml - Olie

Specialpris 244,30 kr

Pris: 349,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Trilogy Very Gentle Restoring Oil 20 ml


Olie til sart hud.


Trilogy har lavet den populære sensitive serie er både 100% duftfri, og den indeholder det innovative botanisk aktiv SyriCalm®, som synligt lindrer, og har anti-age fordele.


En delikat, 100% duftfri blanding af rene planteolier er rig på essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Maqui frugtolie er fugtgivende helt i dybden og hjælper med at styrke den svækkede hudbarriere og på samme tid sørger den for at beskytte mod skader fra frie radikaler. Abrikoskerneolie hjælper med at genoprette og reparere for en sund og blød hud, og ikke mindst for en behagelig fornemmelse og ro i huden. Havtorn er naturens rigeste kilde til omega 7, som er essentielt for produktion af kollagen og til oprettelse af en sund hud barriere.


Trilogys serie til følsom hud er fremstillet med stor ekspertise, og deres unikke sensitive serie med effektive blandinger af rene planteolier og ekstrakter. De virkesomme stoffer er omhyggeligt udvalgt for deres beroligende egenskaber, der hjælper med at reducere inflammation og styrke den svækkede hudbarriere.