Vita Liberata Luxury Tan Kit Lotion - 3 produkter (Limited Edition)

Specialpris 299,00 kr

Pris: 379,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Vita Liberata Luxury Tan Kit Lotion - 3 produkter (Limited Edition)


Vita Liberata Luxury Tan Kit med Lotion er en perfekt gaveæske til alle selvbruner-elskere. Æsken oser af luksus. Til dig, som sætter pris på Vita Liberatas lækre selvbrunerprodukter. Produkterne er lugtfri, uden parabener, parfume eller alkohol, og de trænger hurtigt ind i huden og giver en smuk kulør. Køb denne skønne og luksuriøse gaveæske til dig selv eller en du holder af.


Dette sæt indeholder:  • Self Tanning Tinted Lotion - Medium 200 ml

  • Body Blur - Latte Medium 50 ml

  • Påføringshandske i "Croco-design"


Self Tanning Tinted Lotion - Medium Duftfri selvbruner, som giver en medium nuance. Farven udvikler sig over 4-8 timer, og holder i op til 7 dage.


Body Blur - Latte Medium er perfekt til at dække pletter eller ujævnheder på kroppen, og betegnes derfor som makeup til kroppen. Den giver en smuk og naturlig kulør, som holder til den vaskes af huden igen. 

Påføringshandske "Croco-design".  Er en handske til påføring af selvbruner. Påfør selvbruneren med en påføringshandske for en flot og mere jævn påføring, for at undgå farve i håndfladerne og omkring negle. Ny forbedret handske i blødere kvalitet, samt med en bedre pasform. Kan genbruges mange gange. Skyl den blot op i varmt vand efter brug, vrid den let og lad den tørre.


Veganervenlig. Ikke testet på dyr.