Vita Liberata Luxury Tan Kit Mousse - 3 produkter (Limited Edition)

Specialpris 299,00 kr

Pris: 379,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Vita Liberata Luxury Tan Kit Mousse - 3 produkter (Limited Edition)


Vita Liberata Luxury Tan Kit med Mousse er en perfekt gaveæske til alle selvbruner-elskere. Æsken oser af luksus. Til dig, som sætter pris på Vita Liberatas lækre selvbrunerprodukter. Produkterne er lugtfri, uden parabener, parfume eller alkohol, og de trænger hurtigt ind i huden og giver en smuk kulør. Køb denne skønne og luksuriøse gaveæske til dig selv eller en du holder af.


Dette sæt indeholder:  • Self Tanning Tinted Mousse - Medium 100 ml

  • Body Blur - Latte Medium 50 ml

  • Påføringshandske i "Croco-design"


Self Tanning Tinted Mousse - Medium er en duftfri selvbruner, som giver en medium nuance. Den er super let at påføre og tørrer i løbet af få sekunder. Farven udvikler sig over 4-8 timer, og farven holder i op til 7 dage. 


Body Blur - Latte Medium er perfekt til at dække pletter eller ujævnheder på kroppen, og betegnes derfor som makeup til kroppen. Den giver en smuk og naturlig kulør, som holder til den vaskes af huden igen. 

Påføringshandske "Croco-design".  Er en handske til påføring af selvbruner. Påfør selvbruneren med en påføringshandske for en flot og mere jævn påføring, for at undgå farve i håndfladerne og omkring negle. Ny forbedret handske i blødere kvalitet, samt med en bedre pasform. Kan genbruges mange gange. Skyl den blot op i varmt vand efter brug, vrid den let og lad den tørre.


Veganervenlig. Ikke testet på dyr.