Vita Liberata Phenomenal Selvbruner Mousse 125 ml

Vita Liberata Phenomenal Selvbruner Mousse 125 ml

Specialpris 299,00 kr

Pris: 349,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Vita Liberata Phenomenal Selvbruner Mousse 125 ml


Passer til alle hudtoner – 125 ML

pHenomenal  er verdens første 2-3 ugers selvbruner. Den specielle kombination af naturlige, fugtgivende ekstrakter og den unikke pHenO2 teknologi, gør at denne selvbruner holder op til 4 gange længere* end almindelig selvbruner.
Er dette et produkt for dig? Denne lette og luftige mousse, giver dig en langtidsholdbar farve og perfekt tone ved hver  påføring. Denne lette og luftige mousse, giver dig en langtidsholdbar farve og perfekt tone ved hver  påføring.

- Non-toxic og økologisk
- Ingen skjolder eller duft
- 100% fri for parabener, parfume and alkohol
- Let at påføre
- Unikt moisture-lock© fugt system
- 70% økologiske ekstrakter, der er plejende og giver huden en flot glød og naturlig udstråling.

Påføringsvejledning
Exfolier(skrub) huden godt inden påføring af selvbruner. Brug IKKE body lotion inden selvbruner. Det vil virke som en barriere på huden. Det er dog en god idé, at smøre lidt body lotion på meget tørre steder, fx fødder, hænder og albuer. Brug altid påføringshandsken til påføringen, for at undgå farve i håndfladerne og omkring negle, og du opnår en flottere fordeling. Fordel altid selvbruneren i cirkulære bevægelser. Med pHenomenal skal du påføre moussen 3 gange inden for 24 timer, med min. 4 timer og bad i mellem. Påfør fx første gang morgen, anden gang aften og tredje gang morgen.