Vita Liberata Trystal Pressed Minerals – Sunkissed med selvbruner

Afsendes inden for 1-4 dage

289 DKK
Produktbeskrivelse

Trystal Minerals - nu som løst pudder

PRESSED MINERALPUDDER MED SELVBRUNER - 9 g er udgået. Vita Liberata laver nu det populære produkt som løs pudder i stedet 

Trystal3™ Teknologien kombinerer en flot mineral bronzer som giver en smuk farve og flot dækkeevne straks, samtidig med den skønneste selvbruner farve, som smukt og naturligt opbygges i huden ved brug i 4-6 dage.

Kan med fordel bruges som din almindelige pudder hver dag, så holdes gløden vedlige og du har et smukt solbrunt resultat hver dag.

Påfør med en Kabuki børste, i bløde cikulære bevægelser

Ingredienser
CI 77019 (MICA), CI 77891 (Titanium Dioxide), Dihydroxyacetone, +/- CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77489 (Iron Oxides)

Veganervenlig. Ikke testet på dyr.

<

Hvorfor kan jeg ikke længere købe Pressed Trystal Minerals?

Vita Liberata oplvede alt for mange klager over, at det pressede pudder var blevet løst under transporten, så de tog konsekvensen og sælger nu kun det populære selvbruner Trystal Minerals i løst pudder og ikke fast.

Er fast Trystal Minerals fra Vita Liberata bedre end løst Trystal Minerals pudder?

Nej, det er helt samme produkt. Den eneste forskel er konsistensen. Der er ligeså meget løst pudder (9 gram) som der var i den gamle Pressed Trystal Minerals.

Hvordan virker Trystal Minerals?

Trystal Minerals er en skøn bronzer, der samtidig fungerer som en selvbruner. Efter 4 til 6 dage vil du opnå en tydelig brunere kulør i ansigtet.